黑莓粉丝网

搜索
黑莓UEM 企业解决方案倍亿斯网络科技,黑莓UEM 专家BES
专业黑莓UEM BES 租赁服务

[95XX] 希德梅耶尔斯文明双城第四战 / S1d Meiers C1vilizati0n IV War 0f Two Cities

流行的特许经营涉及到与文明席德梅尔移动电话的文明IV:两个世界的统治使兴奋的城市战争。而在防守上的破坏与周边城市弯战争的安全和你的家乡发展。军队会发生冲突,防御墙会粉碎,将大包围大炮的轰鸣声与愤怒,而胜利者将种植在头顶上的敌人,他的城市最高的建筑他的标志。
特点:
•阿席德梅尔的文明经验带到黑莓。
•建立和扩大与休闲游戏的格式,提供技术的发展,军队建设和作战的帝国时代的进步,通过你们的文明。
•新特点及对策介绍自己作为球员通过游戏的进展。
•全系列或快速播放选项。
•统计与高分。
•选择4至文明- 美国,罗马,日本和俄罗斯。
请写一个评论!我们不断更新我们的应用产品,并且致力于提供高质量的应用程序。

---
Eng :
The popular Civilization franchise comes to mobile phones with Sid Meier s Civilization IV: War of Two Cities bringing the excitement of world domination. Defend the safety and development of your home city while at war with a neighboring city bent on your destruction. Armies will clash, defensive walls will crumble, great siege cannons will roar with fury, and the victor will plant his flag atop the tallest building in the city of his foe.
Features:
• A Sid Meier's Civilization experience brought to the BlackBerry.
• Build and expand an empire with casual game format offering technology development, army building and combat to progress your civilization through the ages.
• New features and strategies present themselves as the player progresses through the game.
• Full campaign or quick play option.
• Statistics and high scores.
• Choose between 4 civilizations - USA, Rome, Japan, and Russia.
Please Write a review! We continuously update our applications and are dedicated to providing quality applications.

This game is not tested by me
Sorry, files are uploaded to www.4sh***d.com, but i will moved later.

游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?注册 新浪微博登陆

x

评分

TKS PAL
blackberryfans 发表于 2011-3-2 11:28
TKS PAL

your welcome
游戏楼主good  
这个贴不错游戏!!!!!看了之后就要回复贴子,呵呵
这些游戏看到  
我来了~~~~~~~~~ 闪人~~~~~~~~~~~~~~~~  
顶你一下,好贴要顶!
鉴定游戏完毕!  
哈哈,有意思~顶顶 ,继续顶顶。继续顶哦
不错不错,我喜欢看游戏  
呵呵 收藏游戏~
留个脚印``游戏`````
游戏哦  
发好游戏楼主
强人,佩服死了。呵呵,不错啊
哦~~游戏
发好游戏楼主
强人,佩服死了。呵呵,不错啊
哈哈,这么多,很好的游戏,我喜欢
游戏楼主good  
好 好帖 很好帖 确实好帖 少见的游戏
哦...这个.......
偶的天啊!这是什么样游戏
我来了~~~~~~~~~ 闪人~~~~~~~~~~~~~~~~  
这些游戏看到  
哦...这个.......
什么什么游戏啊??
试试好不好玩
is that right
*滑动验证: