黑莓粉丝网

搜索
黑莓UEM 企业解决方案倍亿斯网络科技,黑莓UEM 专家BES
专业黑莓UEM BES 租赁服务

[97XX] 使命召唤6:现代战争2 / Call 0f Duty 6 : M0dern Warfare 2 [9700][8900]

最值得期待的第一人称射击游戏系列返回到现代战争和陷入了恐怖威胁在墨西哥你坚韧不拔的混乱。拆除敌人的建筑,使用一架直升机武器,狙击敌人的目标,这激烈的军事行动!

最值得期待的第一人称射击与全系列返回新的冲突,你必须导致对一个生长在墨西哥的恐怖威胁来自美国海洋队的胜利。

设置在现代战争环境中,把具有先进武器装备和作战任务的战斗激烈的混乱这刺你。

沉重的火灾自动拆除敌人从直升机或据点更精确的狙击步枪杀死你使用稳定的目标。
---
Eng:
The most anticipated first-person shooter series returns to modern warfare and plunges you into the gritty chaos of a terrorist threat in Mexico. Demolish enemy buildings, use weaponry aboard a helicopter, and snipe enemy targets in this intense military campaign!

The most anticipated 1st person shooter series returns with an all-new conflict where you must lead a US Marine squad to victory against a growing terrorist threat in Mexico.

Set in modern wartime environments, this thrusts you into the chaos of battle with advanced weaponry and intense combat missions.

Demolish enemy strongholds with heavy automatic fire from a helicopter or for more precise kills use steady aim on your sniper rifle.

游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?注册 新浪微博登陆

x

评分

发表于 7 天前 | 显示全部楼层
找点资源真难啊

哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈

太感谢楼主了 都9012年了

经典游戏,怀旧下

真是好东西

哈哈哈哈或或或或或或或或或或

谢谢楼主哈哈

感谢分享   支持

大法师打发上的发生的

谢谢楼主哈哈哈

回顾一下什么意思

诶,黑莓资源真的不好找了

阿斯大撒旦撒打扫得撒打扫打扫打扫打扫

dgiawdhhwadhwodha

谢谢,希望可以用
好玩吧我希望
嘿嘿,不知有木有用,试试先!!...
看看吧不知道怎样
支持,支持,支持,
*滑动验证: